Nieuws & events

 • 9D7DA5ED-07AC-48D8-8973-0D5D3CA93A9F.jpeg

  Proferro's jaarlijkse zomervakantieperiode komt eraan

  De jaarlijkse zomervakantie staat voor de deur. Gelieve er rekening mee te houden dat onze kantoren gesloten zullen zijn van zaterdag 16 juli 2022 tot en met zondag 7 augustus 2022. Het Proferro team blijft echter tot je beschikking voor dringende zaken. We maken van deze gelegenheid graag gebruik om je een ontspannende en zonnige vakantieperiode...

  Nieuws

  Lees meer

 • Proferro.png

  Beste Wensen

  Aan al onze collega's, klanten, leveranciers en andere partners: wij wensen jullie een prachtig einde van het jaar en een fantastische start van 2022. Gelieve er rekening mee te houden dat onze kantoren gesloten zullen zijn van zaterdag 25 december 2021 tot zondag 2 januari 2022. Het Proferro-team blijft echter tot je beschikking voor dringende...

  Nieuws

  Lees meer

 • Concept Picanol Group nieuw hoofdkantoor

  Picanol Group bouwt nieuw hoofdkantoor in Ieper

  Picanol Group (moederbedrijf van Proferro) maakt vandaag bekend dat het een nieuw hoofdkantoor gaat bouwen in zijn thuisbasis te Ieper (België).

  Nieuws

  Lees meer

 • Vlaams minister Hilde Crevits opent hoogbouwmagazijn Proferro voor web

  Proferro opent nieuw hoogbouwmagazijn in Ieper in aanwezigheid van Vlaams minister Hilde Crevits

  Op maandag 13 september 2021 heeft Proferro zijn nieuwe hoogbouwmagazijn officieel geopend in aanwezigheid van Vlaams minister Hilde Crevits. Het nieuwe hoogbouwmagazijn van maar liefst 32 meter is het nieuwe logistieke kloppende hart van Proferro. Met deze investering wil Proferro in Ieper verder aan de toekomst bouwen. Het magazijn heeft een...

  Nieuws

  Lees meer

 • Summer Holidays

  Proferro’s jaarlijkse zomervakantieperiode komt eraan

  De jaarlijkse zomervakantie van Proferro staat voor de deur. Houd er daarom rekening mee dat onze kantoren gesloten zullen zijn van zaterdag 17 juli 2021 tot en met zondag 8 augustus 2021.

  Nieuws

  Lees meer

 • Proferro news - 1.000.000

  1.000.000e gegoten vormkast op de HWS-lijn

  Proferro schrijft weer geschiedenis, dit keer met de 1.000.000ste gegoten vormkast op de HWS-lijn. Deze vormkasten worden gemaakt door zand in een vormkist tegen een modelplaat te drukken.

  Nieuws

  Lees meer

 • Proferro news - Instagram - banner

  Je kunt Proferro nu ook volgen op Instagram!

  Wist je dat Instagram een van de snelst groeiende sociale mediakanalen ter wereld is? We zijn dan ook blij je te kunnen informeren dat we - naast de pagina van de Picanol Group - nu ook actief zijn op Instagram met Proferro.

  Nieuws

  Lees meer

 • Hoogbouwmagazijn

  Nieuw hoogbouwmagazijn voor Proferro

  Proferro bouwt in Ieper verder aan de toekomst met de bouw van een nieuw hoogbouwmagazijn dat een hoogte van maar liefst 32 meter zal bereiken. De bouw van het logistieke kloppend hart van Proferro is de afgelopen maanden aanzienlijk gevorderd en wij zijn verheugd te kunnen bevestigen dat alles volgens plan verloopt.

  Nieuws

  Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? 

Benieuwd naar onze toekomstige evenementen?
Volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Instagram
en ontvang als een van de eersten updates over ons laatste nieuws en evenementen!