foto_7451226904874332735.jpeg

Zonnepanelen en laadpalen op ons bedrijfsterrein in Ieper

Duurzaamheid speelt een centrale rol in onze samenleving. Aandacht besteden aan onze ecologische en CO2-voetafdruk, en investeren in groene energie en het verder vergroenen van ons wagenpark is daar een belangrijk onderdeel van.

Aangezien we als bedrijf duurzaamheid willen integreren in alle acties die we ondernemen, hebben we onlangs geïnvesteerd in 3.061 zonnepanelen, goed voor een totale capaciteit van 1,73 megawatt op ons bedrijfsterrein in Ieper.

De installatie van deze zonnepanelen is slechts een eerste stap. In een latere fase zullen er nog meer zonnepanelen geïnstalleerd worden op andere daken van onze bedrijfsgebouwen. Op die manier zetten we opnieuw een stap in de richting van hernieuwbare energie en een verdere vermindering van onze CO2-uitstoot.

We hebben ook 33 oplaadpunten, goed voor 66 oplaadplaatsen, geïnstalleerd op onze hoofdparking in Ieper. Deze oplaadpunten zijn niet alleen beschikbaar voor onze medewerkers, maar ook voor klanten, bezoekers en leveranciers. Rondom ons nieuwe hoofdkantoor zullen we de oplaadinfrastructuur nog verder uitbreiden.