Getuigenissen

Ontdek wat onze medewerkers te zeggen hebben

Benieuwd wat onze collega's van hun werk vinden?
Ontdek het in de onderstaande getuigenissen en ontdek waarom het geweldig is om bij Proferro te werken!

Louis
Mechanieker

"Het leuke aan mijn job is vooral dat het enorm afwisselend is. Je krijgt hier ook enorm veel voldoening van wat je doet zoals een machine herstellen, waardoor productie weer verder kan werken."

Achilles
Elektrotechnicus

"Ik zou de job aan iedereen aanraden omdat het hier een hele leuke werkomgeving is: zeer toffe collega’s en veel variëteit."

Antonio
CNC-operator

“Ik beveel deze werkplek zeker aan omdat het een goede job is, je hebt doorgroeimogelijkheden en je kan tal van opleidingen volgen.”

Branimir
CNC-operator

“Je leert hier te werken in team samen met je collega’s en je maakt kennis met alle hoogtechnologische machines en de vooruitstrevende technologie van Proferro.”

Djany
Kernmaker

“De collega’s zijn hier heel vriendelijk en er is een goede sfeer, ik ben elke dag weer gemotiveerd om te komen werken.”

Vincent
Heftrukchauffeur

“Ik kwam bij Proferro werken omwille van de goede verloning. Er is een zeer goede verstandhouding tussen de verschillende teams en met de leidinggevenden. De sfeer is top!”

Davy
Ontbramer

“Ik vind het leuk om hier te werken omdat het een fysieke job is en ik werk graag in team. Bovendien is de verloning zeer interessant als Fransman.”

Benjamin Biget
Operator

“Het is de sfeer tussen de collega's in de fabriek en elke dag nieuwe dingen leren. Eenmaal per jaar gaan we naar een pretpark, wat ook leuk is. En natuurlijk zijn de vakanties geweldig!”

Jérôme Verhaeghe
Cupola Operator

“Er is echt veel samenhang tussen de collega's. Het is een familie, een grote familie.”

Jens Vandevyvere
Heftruck & Machine Operator

“We vormen een hechte groep. Er heerst een goede sfeer, mijn collega ‘s zijn aardig, je kunt hier vrienden maken en je wordt goed betaald. ”

Pieter Van Bost
Production Engineer

“Ik hou van het vertrouwen dat me wordt gegeven. Mijn werk is echt gevarieerd en je krijgt veel mogelijkheden om te leren en je kennis te vergroten.”

Lucas Damman
Ontwerper

“Picanol is als bedrijf niet bang om te investeren in nieuwe technologie. En dat is zeker een voordeel.”

Joren Carton
Production Engineer Proferro

"Iedere dag is iets nieuws, iets leuks. De ene dag maak je een offerte op, de andere dag start je een product op of doe je optimalisaties."

Jill Pauwels
Receptionist Proferro

"Je krijgt hier extra's zoals ecocheques, maaltijdcheques en een geschenkje als je iets te vieren hebt. Er vinden ook veel evenementen plaats. Ik vind het top dat de werkgevers dat doen."

Jelle Saesen
Project Engineer Proferro

"Ik werkte hier eerst als jobstudent en werd goed ondersteund door collega's die meer ervaring hadden. Op die manier leerde ik veel bij en geraakte ik ook sneller vooruit." 

Seppe Decapmaker
CNC-operator Proferro

"Ik heb hier twee jaar op rij mijn stage gedaan en drie jaar vakantiejob. Daarna ben ik officieel in het bedrijf beginnen werken."

Kevin Van Exem
Voorman Proferro

"Het leukste aan mijn job als voorman is het samenwerken met de operators en de verscheidenheid aan werk."