Wij zoeken échte doeners met ambitie

Een job als projectingenieur in ons onderhoudsteam iets voor jou?

Projectingenieur bij Proferro
Projectingenieur bij Proferro

We zijn op zoek naar échte doeners met ambitie om ons uitgebreid machinepark te onderhouden én te optimaliseren.

Ben je gebeten door uitdagende onderhoudsprojecten, creatief in het vinden van oplossingen én maak je graag deel uit van een dynamisch team? Dan is een job als Maintenance Engineer bij Proferro zeker iets voor jou!

Ontdek hier onze vacature voor Maintenance Engineer
Projectingenieur bij Proferro

Herken je jezelf hierin helemaal?

Onderhoudsopdrachten in combinatie met optimalisatieprojecten zijn helemaal jouw ding. Je werkt in team aan interne en externe (optimalisatie)projecten voor korte en lange termijn. Projectplan opgesteld? Je zorgt voor een vlotte implementatie binnen ons machinepark. Je gaat immers elke dag voor topkwaliteit!

Projectingenieur bij Proferro

Ben je?

| een échte doener met ambitie: je neemt graag de touwtjes in handen en gaat geen uitdaging uit de weg.

| een sterke schakel: je werkt graag in team aan (optimalisatie)projecten.

| een creatieveling: je bent creatief in het vinden van oplossingen, ad hoc en op langere termijn.

| niet bang om Nederlands en Frans te spreken? Je gaat vlot een gesprek aan met je collega’s en de (elektro)techniekers binnen je team.

Overtuigd of benieuwd naar meer info?

Klik hier voor de volledige vacature

Ontdek hoe (geweldig) het is om bij ons te werken

We laten graag Jelle aan het woord die vertelt over zijn job en ons toevertrouwt wat hij er nu net zo leuk aan vindt! In het kort: uitdaging, dynamische werkomgeving én een topteam!

Werk op een plek waar dynamische, betrokken teams graag samenwerken om een productie van topkwaliteit te bereiken.
Jelle Saesen, projectingenieur

Starten bij Proferro

Björn vertelt ons hoe het is om te starten als projectingenieur in het onderhoudsteam bij Proferro: goede coaching, veel variatie, doorgroeikansen én een dynamisch team om op terug te vallen. 

Proferro, een ijzersterk merk

Bij Proferro combineren we gietwerk, mechanische afwerking én montage van hoogtechnologische metalen onderdelen. Samen met meer dan 600 collega’s werken we elke dag aan totaaloplossingen waarmee onze klanten uitblinken in hun markten. Samen met Picanol en Psicontrol maakt Proferro deel uit van Picanol Group, een businessunit van Tessenderlo Group. Maak jij binnenkort ook deel uit van ons topteam?

 • Lokale, stabiele werkgever

  Lokale, stabiele werkgever

  Proferro is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met een team van enthousiaste collega’s. Tegelijkertijd zijn we ook een zeer stabiele, lokale werkgever die is gevestigd in een verkeersvrije zone in het hart van Ieper.

 • Veel welverdiende voordelen

  Veel welverdiende voordelen

  Naast een aantrekkelijk salaris krijg je onder meer een groeps- en hospitalisatieverzekering, dagelijkse maaltijdcheques en een loonplan dat volledig is aangepast aan jouw ervaring.

 • Persoonlijke groei

  Persoonlijke groei

  Proferro is een bedrijf in beweging, en dat biedt perspectieven. Wil je je persoonlijke ambities nastreven of jezelf bijspijkeren in een bepaalde technologie? Dan krijg je daarvoor de ruimte, met actieve ondersteuning en coaching.

Ontdek ook onze andere vacatures

Ga naar onze vacatures