CNC-operator

Volg je opleiding bij ons en ga aan de slag als CNC-talent! Schrijf je in voor onze jobdag op 28 oktober!

Het team van Proferro in Ieper, deel van Picanol Group, is op zoek naar enthousiaste collega’s voor het aansturen van CNC-machines! 

Geen ervaring met CNC-bewerkingsmachines? Geen probleem!
In samenwerking met de VDAB bieden we een opleiding van twee weken aan zodat je bij ons snel aan de slag kan als CNC-talent.

Jobomschrijving

Je stuurt de CNC-machine aan om werkstukken correct te verspanen. Je stelt de CNC-machine in aan de hand van een stukdossier en positioneert het te bewerken stuk in de machine. Nulpunten bepalen, het juiste CNC-programma oproepen, snijgereedschap correct instellen, … je hebt het allemaal in de vingers!

Als de freesmachine zijn werk heeft gedaan, controleer je het bewerkte stuk aan de hand van meetvoorschriften en een tekening. Niet 100% correct? Dan kan je het nulpunt en/of het gereedschap bijsturen. Ook het reinigen en ontbramen van de werkstukken behoren tot je takenpakket. Tot slot registreer je de afgewerkte stukken en … op naar de volgende!

Profiel

- Zelfstandig sterk: je vindt het fijn om zelfstandig aan machines te werken, uiteraard in nauwe samenwerking met je topcollega’s.

- Kennis van computerprogramma’s: je kunt computerprogramma’s lezen en interpreteren volgens ISO-codering.

- Shiften: je bent bereid om in ploegen (2-ploegen of nacht) of tijdens het weekend te werken.

Aanbod

Bij Proferro, deel van Picanol Group, werk je met de nieuwste technologieën en modernste snijgereedschappen aan onderdelen voor hightechmachines. En dit in een internationale en tegelijk gemoedelijke sfeer.

Wij bieden je:

- Een doorgedreven training van twee weken via de VDAB en daarnaast training op de werkvloer: volgens je ervaring krijg je een opleiding met bijhorend plan aan jouw CNC-machine. Een peter of meter begeleidt je graag!

- Groeikansen: je kunt doorgroeien binnen je afdeling of naar een andere afdeling binnen Picanol Group.

- Last but not least: concurrentiële verloning en interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques. En nóg meer leuke extraatjes: toegang tot voordelenplatform met kortingen in winkels en pretparken, tal van sportieve en andere activiteiten om samen met je topcollega’s te beleven, …

Jobdag 28 oktober op bedrijfsterrein in Ieper

Wil je ook deel uitmaken van het CNC-team van Proferro?
Vul het formulier hieronder in en schrijf je in voor de jobdag op 28 oktober of stuur je CV naar jobs@proferro.be.

Selecteer hier het gewenste tijdstip voor een kennismaking op 28 oktober:
Geen CNC-talent, maar wel zin in een andere droombaan bij Picanol Group?

Wij zijn ook op zoek naar andere profielen zoals: monteurs, elektrotechniekers, mechaniekers, ontbramers, ...

Ontdek al onze vacatures via www.picanolgroup.com/jobs.

Ontdek hoe (geweldig) het is om hier te werken!

We laten graag Antonio en Branimir aan het woord die vertellen over hun job als CNC-talent en ons toevertrouwen wat ze er nu net zo leuk aan vinden! 

Klik hier voor nog meer getuigenissen
Luchtfoto
We stellen ons nog even voor...

Picanol ontwikkelt en produceert hoogtechnologische weefmachines, Proferro omvat de gieterij en mechanische afwerking van gietstukken en Psicontrol ontwikkelt en produceert elektronicacomponenten. Picanol, Proferro en Psicontrol maken deel uit van Picanol Group. Op ons bedrijfsterrein in Ieper zetten ongeveer 1.500 mensen zich dagelijks in om topkwaliteit te leveren aan onze klanten. En jij kan binnenkort misschien ook deel uitmaken van ons topteam!

Ontdek hier alle openstaande vacatures